AIRWAVES COOL CASIS гуми за џвакање /10

Zoom
 

Гуми за џвакање, со засладувач и без шеќер со вкус на ментол и црна рибизла. Го освежуваат здивот, практични после јадење кога не сте дома, штитат од кариес.

Посебни карактеристики:

Прекумерно користење може да има лаксативни последици.

Состојки:

Засладувачи сорбитол, изомалат, аспартам, згуснувач гума арабика, средство за глазирање калциум карбонат.