IMUNOBOR BIOTIK капс. Х 30

Zoom
 

Капсули за стомачна микрофлора и имунитет

Ефектот на производот:

Делува поволно на цревната флора и има благопријатен ефект на функцијата на имуниот систем.

Состојки:

Beta glucan, Lactobacilus bulgarikus