KLORANE-33110 QUININE шампон 200мл

Шампон против опаѓање.

Ефектот на производот:

Шампонот има стимулирачко дејство на коренот на косата и ја зајакнува структурата на влакното.

Состојки:

Главна состојка е кинин и Б-комплекс, се употребува колку сакате, а за подобар ефект на шампонот се употребува балзам со кинин.