NIVEA PURE GLOSS шампон против првут 250 мл.

Zoom
 

Шампон за првут кој видливо го намалува првутот уште при првото миење, со резултат на блескава коса.

Ефектот на производот:

Ефикасно го отстранува првутот,и го спречува повторното појавување, со резултат на сјајна и блескава коса.

Посебни карактеристики:

2-3 пати во текот на неделата.

Состојки:

Формула со екстракт на бисерни протеини.