ИХТИОЛНА МАСТ ЗА ЧИРЕВИ

Zoom
 

Специјална формула против чиреви и воспалителни процеси на кожата.

Ефектот на производот:

Ихтигал маст поседува антибактериско, антиинфламаторно и кератолитичко дејство.

Посебни карактеристики:

Помага при кожни проблеми: апсцеси, егзема, лишаи,иритации, воспаленија, гребнатини и слични оштетувања на кожното ткиво. Се аплицира еднаш до два пати дневно на болното место во вид на облога, со стерилна газа или со благо масирање се втрива на кожата.

Состојки:

Ихтиол, прополис, ланолин и бел вазелин.