ПРИГАЛ сируп за искашлување 100мл

Zoom
 

Течен екстракт од јаглика, тимјан и ментол кои со своето дејство поволно делуваат на смирување на кашлицата.

Ефектот на производот:

Примогал сирупот е природен растителен екстракт кој се употребува за ублажување на симптомите при воспаление на горните дишни патишта, за олеснување на искашлувањето, особено во случаи на воспалителни процеси на слузокожата пропратени со обилна секреција и продуктивна кашлица.

Посебни карактеристики:

Сапонините кои се наоѓаат во екстрактот од корен на јаглика го разводнуваат густиот секрет и го олеснуваат искашлувањето.

Состојки:

Primulae radicis ext. fluidum, tinktura thymi, mentholum