Glizigen спреј

Zoom
 

Нежен, неосапунет, природен производ наменет за гениталниот регион

Ефектот на производот:

За генитални инфекции предизвикани од различни типови на Херпес вирус и Хуман Папилома Вирус

Посебни карактеристики:

Видливи резултати по само 5 дневна употреба, Ги намалува симптомите уште од првиот ден.