Растителни капки Фемисан А 30мл.

Zoom
 

Хербален лек за чување на зздравјето и функцијата на рапродуктивните органи кај жените во период од пубертет до менопауза.

Посебни карактеристики:

Главна компонента е Апиол, кој ја зстимулира микроциркулацијата во областа на јајниците. Содржи Geranium robertcianum koј ги елиминира цистите и зголемува плодноста, танинско растение Alchemila vulgaris кое ја зацврснува матката и превенира од цисти и миоми.