PFERDEBALSAM CHILI 500 ml Pharmavital

Zoom
 

Коњски балзам со екстрат од лута пиперка

Ефектот на производот:

Ги ублажува болките во мускулите, коските, зглобовите ја подобрува периферната циркулација загрева, релаксира