DIET. Rehidromiks Malina прашок

Zoom
 

Рехидратациска сол

Ефектот на производот:

Го надокнадува губитокот на електролити и вода од организмот.

Посебни карактеристики:

Ја подобрува општата состојба на организмот при дехидратација

Состојки:

Натриум, Калиум, хлориди, цитрати, глукоза