WAKE UP мусли со кајсија и вишна 300 гр.

Zoom
 

Мешавина без додаток на шеќер, со ниска содржина на заситени киселини и богат со растителни влакна. Го подобрува метаболизмот на јаглехидратите, за правилно функционирање на мозокот, мускулниот и имуниот систем.

Посебни карактеристики:

Се конзумираат како десерт или целосен оброк потопени во млеко.

Состојки:

Корнфлекс, сува слива, сува кајсија.