BIODENT спреј за уста

Спрејот е наменет за освежување на здивот и неутрализација на непријатниот мирис.

Ефектот на производот:

Дава интензивно чувство на чистота и долготрајна заштита.

Состојки:

Салицилна киселина,витамин А и витамин Е.