GELOMYRTOL FORTE®

Zoom
 

Хербален лек,кој ја разредува слузта и го подобрува нејзиното ослободување,го олеснува искашлувањето и го намалува воспалението.

Ефектот на производот:

Делува против воспалително при акутен и хроничен бронхитис и при воспаление на параназалните синуси ( синузитис )

Посебни карактеристики:

Не треба да го користат луѓе кои се алергични на некоја од активните компоненти,односно на билните масла,и луѓе кои се осетливи на сорбитол .

Состојки:

Стандардизиран миртол – мешавина од прочистени масла од : Еукалиптус,сладок портокал,лимон и мирте .