PROPOMEL C 30 ориблети без шекер

Zoom
 

Ориблети со екстракт од прополис и Витамин Ц

Ефектот на производот:

За јакнење на имунитетот; кај воспаленија и крварења на непцата; кај воспаление на слузокожата на усната шуплина и горните дишни патишта; кај малаксаност и слаба концентрација; во сезона на грип

Посебни карактеристики:

Прополисот овозможува врзување на слободните радикали во организмот и на тој начин го успорува процесот на стареење. Витамин Ц благотворно делува кај состојби на паднат имунитет и замор.