CANBEBE 4 бебешки пелени 7-18кг 10 парч.

Извонредно меки и еластични.Обезбедуваат темелна хигиена, удобност и непречено дишење на детската кожа

Ефектот на производот:

Детската кожа е сува и повеќе часови по промена на пелената.