PULMINT капки за инхалација 30ml

Zoom
 

Се користат за припрема на влажни инхалации.

Ефектот на производот:

Кај настинка и воспаление на горните дишни патишта, затнат нос, отежнато дишење и сувост на слузокожата на носот; кај кашлица, засипнатост и суво грло.

Посебни карактеристики:

Комбинацијата на етерични масла, камфор и ментол во облик на инхалација го зголемуваат излачувањето на бронхијалниот секрет, така доаѓа до негово разредување и олеснето искашлување, исто така делуваат антисептички и го смируваат воспалението на дишните патишта.