KRUGER DIAMANT засладувач во таблети х 650.

Zoom
 

Вештачки засладувач. Го користат дијабетичари и луѓе на диета.

Посебни карактеристики:

Една таблета заменува една кафена лажица шеќер.

Состојки:

Аспартам.