DR.HAUSCHKA маска од глина за длабинско чистење 10x10 гр

Zoom
 

Маска за длабинско чистење на порите.

Ефектот на производот:

Маската од лековита глина ги отсранува од кожата одумрените клетки, излачувањата на кожата и честиците од прашина.

Состојки:

Основата на маската ја сочинува лековита глина збогатена со жолта роза и хамамелис.Се меша со вода во однос 1 ; 1 и се нанесува на лицето да дејствува 3 - 15 минути и потоа се отстранува со топла вода.