Spasmoboc таблети

Аналгетик и релаксанс на мазната муслулатура

Ефектот на производот:

За симптоматски третман на блага и умерена болка

Посебни карактеристики:

При синдром на спазам на мазните мускули на внатрешните органи во стомакот или интестинална колика, билијарна колика, ренална колика и бубрежни камчиња.

Состојки:

Metamizole sodium, Pitofenone hydrochloride, Fenpiverinum bromide