Инхалер

Инхалатор

Ефектот на производот:

За олеснување на дишењето

Посебни карактеристики:

Врши деконгестија на назалните патишта

Состојки:

Mentholum, Camphora, Terebenthinae aetheroleum, Eucalipti aetheroleum.