ORBIT PROFESHIONAL MINTS CLASSIC бонбони /12

Zoom
 

Тврди бонбони кои оставаат свежина во устата. Со засладувачи и вкус на диво овошје. Без шеќер.

Посебни карактеристики:

Прекумерно користење може да има лаксативни последици.

Состојки:

Засладувачи изомалат,, ксилитол, аспартам, ацесулфам К, лиомонова киселина, јаболкова киселина.