WELEDA органски шампон против првут од пченица 190мл.

Zoom
 

Органски шампон, без хемикалии, конзерванси и активни површински супстанции овозможува балансирање на скалпот на глават во случаи на појава на првут.

Ефектот на производот:

Се бори лесно, брзо и ефикасно против првутот.

Посебни карактеристики:

Се употребува при секое миење 2-3 пати неделно со две шампонирања.

Состојки:

Органски и биодинамично произведена пченица.