ГАЛАПРО ВАГИТОРИИ СО ПРОПОЛИС X 10

Zoom
 

Дејството на галапро вагиториите се должи на присуството на прополис.

Ефектот на производот:

прополисот применет локално дејствува антимикробно, антипаразитски и антиинфламаторно. Примената на галапро вагиториите доведува до ублажување на симптомите и ја забрзува епителизацијата на оштетената слузница на вагината како последица на разни инфективни процеси.

Посебни карактеристики:

се аплицира по 1 вагиторија во период од 10 дена.

Состојки:

20% пропилен гликолен раствор на прополис.