Corine de Farme Сол за релаксација на стопалата

Zoom
 
Ефектот на производот:

Позната по своите релаксирачки својства, оваа природна морска сол за стопала со арома на мед и млеко ја омекнува кожата и на стопалата им дава прекрасен мирис.

Посебни карактеристики:

Не е погодна за употреба кај деца под 3 години.

Состојки:

99% од природно потекло