LEA-MAMMA мелем за хемороиди 40 мл.

Zoom
 

Делува благотворно, противоспалително, и епителизирачки при појава на хемороиди, иритации на аналната зона и појава на јадеж за време на бременост и по породување.

Посебни карактеристики:

Се нанесува повеќепати на ден, на однапред измиена анална зона.

Состојки:

Полипропилен и силикон 0%BPA