NEUROZAN тбл.x 30

Zoom
 

Таблетите представуваат хранлива поддршка за мазите и зените од сите старосни групи.

Ефектот на производот:

Комбинација на фосфатидилсеринот, коензим Q-10 и другите состојки во препаратот се од големо значење за правилната функција на мозокот.

Посебни карактеристики:

Погоден е за користење за деловните луѓе со динамично секојдневие,на студенти поради тоа што помага во одржување на високо ниво на концентрација.

Состојки:

Glutamine, L-Glutathione, L-Arginine, Co- Q10,Phosphatidylcholine,Phosphatidylserine,Natural Mixed Carotenoids,Vitamin D,VItamin C,Vitamin E,Thiamin,Riboflavin,Niacin,Vitamin B6, Vitamin B-12, Folacin, Pantothenic Acid, Iron, Manganese, Magnesium, Zinc, Iodine, Copper,Selenium,Chromium.