Dove Hair Fall Control регенератор 200мл

Zoom
 

Регенератор за слаба коса

Ефектот на производот:

Длабоко ја храни кршливата и слаба коса, ја прави поцврста и поотпорна со што се намалува нејзиното опаѓање