ELSEVE RE-NUTRTION маска за коса 200мл

Zoom
 

Маска за коса.

Ефектот на производот:

Се употребува за сува и безживотна коса.

Состојки:

Во себе содржи ројал желе и омега масни киселини,се нанесува на миена коса, стои 3-4 мин и се плакне.