CO TOTAL PRO-GUM течност за уста 250мл

Течност за уста

Ефектот на производот:

Уникатна формула која ги уништува штетните бактерии кои предизвикуваат гингивит,се грижи во превенција од крварење на непцата, кариес,го освежува здивот.

Состојки:

Содржи натриум флуорид, се користи два пати на ден ,по четкањето на забите.