ELSEVE VOLUME KOLAGEN регенератор 200мл

Zoom
 

Регенератор за коса

Ефектот на производот:

Се употребува за зголемување на волуменот на косата и нега на оштетена коса.

Состојки:

Во својот состав содржи колаген, се нанесува после шампонирање, и се плакне со вода.