DR.COLIC терапевстски гел 20ml

Zoom
 

За ублажубање отоци и модринки

Ефектот на производот:

Содржи билен екстракт од арника која ја забрзува ресорпцијата на отокот и модринките

Посебни карактеристики:

Заради својата лесна текстура лесно се нанесува, ефикасно го намалува воспалението и поттикнува дренажа на болното, отечено место