GARNIER EXTRA млеко за сува кожа 250мл

Zoom
 

Млеко за нега на сува кожа

Ефектот на производот:

Регенеративно млеко за изразито сува кожа на тело.

Состојки:

Во себе содржи јаворов екстракт и се нанесува секојдневно на чиста кожа.