МЕДОГАЛ суруп за искашлување

Zoom
 

Течен екстракт од корен на јаглика наменет олеснување на искашлувањето.

Ефектот на производот:

Медогал сирупот содржи растителни компоненти кои со своето дејство поволно делуваат на излачување на слуста во бронхиите и на разредување на густиот слузав секрет со што го олесуваат искашлувањето и ја смируваат кашлицата.

Посебни карактеристики:

Медогал поволно делува врз симптомите при инфекции на дишните патишта, го зајакнува имунитетот и ја подобрува општата состојба на организмот.

Состојки:

primulae radicis ext.fluidum, tinktura thymi, mentholum, mel