CO TOTAL сина течност за уста 250мл

Течност за уста

Ефектот на производот:

Протективна течност за заштита на забите и свеж здив.

Состојки:

Се употребува наутро и навечер, по четкањето на забите, содржи флуорид и е без алкохол.