ELSEVE VOLUME -шампон со колаген 250мл

Zoom
 

Шампон за коса

Ефектот на производот:

Се употребува за зголемување на волуменот на косата.

Состојки:

Во својот состав содржи колаген, се нанесува на мокра коса и се плакне.