CO WHITENING паста за заби 50мл

Паста за заби

Ефектот на производот:

Ги штити забите од кариес,има ниска абразивност со што не ја оштетува глеѓта,и го освежува здивот и ги белее забите.

Состојки:

Со вкус на минт се употребува наутро и навечер.