GIN GIRA AKTIV спреј 30 мл

Zoom
 

Природна алтернатива во форма на спреј на локален кортикостероид и антибиотик.

Ефектот на производот:

Комбинацијата на Цинк оксидот ,екстрактот од камилица и невен има противвоспалителен антибактериски и регенеративен ефект.Ја смирува болката и чешањето.

Посебни карактеристики:

Специјална емулзија во вид на спреј наменет за деца и воздрасни.

Состојки:

Zink oxide 10 %, Chammomilla recutata, Calendula officinalis.