CANBEBE 2 бебешки пелени 3-6 kг 14 парч.

Извонредно меки и еластични.Обезбедуваат темелна хигиена, удобност и непречено дишење на детската кожа

Ефектот на производот:

Детската кожа е сува и повеќе часови по промена на пелената.

Состојки:

Течен восок