DOC.M-SAMPON за вошки 75мл

Шампон против вошки

Ефектот на производот:

Шампон за уништување на вошки и гниди.

Состојки:

Се нанесува прво масло, а потоа на мокра коса се нанесува шампонот, одстојува и се плакне со вода.