DR.COLIC CODER гел за ублажување на отоци и модринки

Zoom
 

Гел за ублажување на отоци и модринки,природен антисептик.

Ефектот на производот:

Капиларите се зајакнати, а на тој начин се намалува можноста за нивно пукање и создавање подливи.

Состојки:

вода,екстракт од арника,глицерин,карбомер,масло од лаванда.