DR.HAUSCHKA проѕирен концентрат од бронза 30мл

Zoom
 

Проѕирниот бронзен концетрат го тонира лицето во зависност од желбите.

Ефектот на производот:

Концетратот го интензивира природниот тен на кожата и го враќа сјајот на кожата.

Состојки:

Овој препарат се нанесува преку препаратите за дневна нега.