DOCTOR'S ANTIPIGMENT BORAKS сапун

Сапун за нега и хигиена

Ефектот на производот:

Сапунот има ефект на белење и благ пилинг на кожата, се препорачува кај хиперпигментација на кожата,пеги,флеки и темни дамки.

Состојки:

Во својот состав содржи бораксов декахидрат,погоден е за честа употреба.