Blue Cap гел за туширање 150 ml

Zoom
 

За нега на кожа склона кон псоријаза, егземи, дерматит

Ефектот на производот:

Го ублажува јадежот, го намалува лупењето и ја хидрира кожата правејќи ја мека и еластична, со свилен сјај.

Посебни карактеристики:

Одлична хидратација и пенетрација

Состојки:

Активиран Цинк пиритионат