NESTLE FITNESS чоколадо со лешник плочки 23.5 гр.

Zoom
 

Чоколадни плочки со богат состав на житарки и хранливи влакна, витамини и минерали. Со лешник и кафеав шеќер.

Состојки:

Зрна жита, млечна чоколада, шеќер, какао путер, обезмастено млеко во прав, млечна маст, сурутка во прав.