DR.HAUSCHKA крем за чистење 50мл

Zoom
 

Сретство за секојдневно чистење на лице.

Ефектот на производот:

Кремот за чистење на лице се употебува за да се отстрани дневната нечистотија и непотребните маснотии и секрети.

Состојки:

Кремот за чистење во својот состав има бадемово брашно кое безбедно ги отстранува мртвите клетки.Се нанесува на претходно налажнета кожа со втапкување и потоа темелно се мие.