CEDEVITA KIDS 500 gr

Zoom
 

Цедевита кидс со вкус на портокал. Зрнца за подготовка на 6.5л напиток со витамини и калциум.

Додаток во исхрана - природна арома - 9 витамини+калциум. Цедевита кидс е прилагодена за потребите на децата како би го надополниле недостатокот на витамини и калциум во редовната исхрана. Додаток во исхраната не е замена за урамнотежена исхрана.

Подготвување: 2 лажици (19гр.) на зрнца растопете ги во 250мл ладна вода и витаминскиот освежителен напиток за деца и возрасни е подготвен.