AmosVital Multivitamin forte шумливи таблети

Zoom
 

Витамини

Ефектот на производот:

За одстранување на витаминскиот недостиг

Посебни карактеристики:

Ја подобрува општата состојба на организмот

Состојки:

Витамин Ц, Пантотенска киселина, Нијацин, Витамин Е, Витамин Б6, Б2, Б1, Фолна киселина, Биотин, Витамин Б12