FRUCTIS COLOR RESIST шампон 250мл

Zoom
 

Шампон за боена коса.

Ефектот на производот:

Шампонот ја негува и заштитува боената коса.

Состојки:

Во себе содржи масло од брусница, се нанесува на мокра коса и се плакне.