GARNIER NATURALS ESENSAL PNM млеко за лице 200мл

Zoom
 

Млеко за лице за нормална и мешана кожа

Ефектот на производот:

Млеко збогатено со микромасла за вадење на шминка и нечистотии.

Состојки:

Во својот состав содржи овошни екстракти се нанесува наутро и навечер.