DOC.M-MASLO за вошки 50мл

Масло за вошки

Ефектот на производот:

Се употребува за отстранување на вошки и гниди.

Состојки:

Се нанесува на влажна коса со масирање, се остава да делува 5-10 мини косата се мие.